Access Bars® - Be All Of

You

Verwijder je oude ballast moeiteloos met behulp van deze sessie

Ervaar je stress en voel je je daarvoor vermoeid?

Door chronische stress raak je lichamelijk en geestelijk uitgeput. Stress symptomen kunnen op 5 niveaus voorkomen: lichamelijk niveau, emotioneel niveau, cognitief niveau, gedragsniveau en sociaal niveau. Het is belangrijk dat je de signalen kunt herkennen. Ook kan stress klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. Deze klachten kunnen jouw werk of sociale contacten bemoeilijken wat weer kan zorgen voor extra stress.

We are all broken, that’s how the light gets in

-Ernest Hemingway

Emotionele Stress Symptomen

Stress symptomen komen ook voor op emotioneel vlak. Onder invloed van stress kun je bepaalde emoties ervaren:

Angst is een natuurlijke stressreactie. Chronische stress kan ervoor zorgen dat jij je constant angstig voelt, zonder dat daar een directe reden voor is. Ook ben je onder stress sneller prikkelbaar.

Cognitieve Stress Symptomen

Cognitieve symptomen

Stress heeft ook gevolgen op cognitief niveau. De mentale processen, waaronder de informatieverwerking, worden verstoord. Hierdoor kun je bijvoorbeeld last hebben van:

Gedragsniveau Stress Symptomen

Bij stress gebeurt veel in het lichaam en brein. Op gedragsniveau komen de volgende stressreacties voor:

Stress kan dus de oorzaak zijn van een verslaving. Of iemand een verslaving ontwikkelt door stress is wel deels genetisch bepaald. Wanneer je verslavende middelen gebruikt kan dit je tijdelijk een goed gevoel geven, maar uiteindelijk zorgt het juist voor meer stress en andere klachten. Door middelengebruik kan je psychische problemen, lichamelijke klachten, sociale problemen en geldproblemen krijgen.

Sociale Stress Symptomen

Wanneer je de stress ervaart kan dit ook voelbaar zijn in de interactie met je omgeving.

Langdurig last zorgt voor een burn-out

Als je langdurig last hebt van stressklachten kun je te maken krijgen met een burn-out. Het is daarom goed om je klachten aan te pakken. Met behulp van een Access Bars® sessie help ik je om je stress en onrust klachten te verminderen.

Neem je klachten serieus

Wanneer je stressklachten ervaart is het goed om dit aan te pakken. Ernstige stressklachten kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een burn-out, depressie of angststoornis.

Hoe werken de

Bars®?

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog bij je draagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Access Bars® is een krachtige en ontspannende methode die je oude ballast moeiteloos verwijdert met behulp van 32 unieke drukpunten op je hoofd. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, belemmerende overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Het maken van andere keuzes wordt hierdoor een stuk makkelijker!

Benieuwd wat zo een sessie voor je kan betekenen, stuur me dan gerust een bericht.

Access Bars®  sessie

Duur behandeling

90 minuten

Investering in jezelf

1 sessie voor € 111,-

Tieners en jongeren

1 sessie voor € 55,-

Strippenkaart

3 sessies voor € 300,- 5 sessies voor € 450,-
access bars facelift

Boek nu een Access Bars® sessie - Be All Of You