Stressvrij op het werk dankzij

Access

Bars

®

Stress op het werk? Herken de signalen!

Iedereen heeft wel eens stress op het werk. Dat is op zich niet erg. Werkstress is zelfs goed, vanwege de adrenaline die vrij komt om te presteren. Maar iemand die continu stress ervaart, kan lichamelijke of psychische klachten krijgen en ziek worden. Letterlijk. En dat kan grote gevolgen hebben. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 8 maanden kwijt volgens de ArboNed. Werkstress is ook de grote oorzaak van psychisch verzuim. Een kwart van het langdurend psychisch verzuim is stress gerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt voor een werknemer vaak te veel zodra de spanning op verschillende gebieden oploopt, en hij de controle verliest op het werk, thuis, of op financieel gebied. De balans tussen werk en privé raakt verstoord. Een professionele Access Bars® sessie biedt een krachtige en simpele oplossing om werkstress te verminderen en de werknemer te beschermen tegen psychische klachten. Werknemers die weten waar ze energie van krijgen en die energiebronnen blijven benutten, gaan anders om met de ervaren werkdruk.

Herkent u dit?

Putting yourself first is not selfish, it's caring. We can't serve from an empty vessel

- Anouk Schaap

Dan is het tijd voor een andere aanpak!

Voorkom stress met kleine momenten van ontspanning. Bied uw werknemers een diep moment van ontspanning gedurende de dag. Een Stressvrij Access Bars® sessie geeft een diepe gevoel van ontspanning waardoor het makkelijker wordt om dit gevoel op te roepen gedurende een werkdag. Het is heerlijk tijdens een Access Bars® sessie om alle beslommeringen van de dag los te laten tijdens een Access Bars® sessie. Ook wordt hiermee energie en veerkracht gestimuleerd. Medewerkers voelen zich na een sessie volledig uitgerust en krijgen meer ruimte in hun hoofd. Daardoor zijn ze in staat beter te functioneren en effectiever te gaan werken!

Wat levert het uw werknemers op?

Hoofdpunten acces bars

Wat levert het u op?

Hoe werken de

?

Bars®

Access Bars® is een krachtige en effectieve methode om lichamelijke, mentale en emotionele klachten te verhelpen en verlichten maar helpt ook preventief om klachten te voorkomen.

Bij de Zentuin kunt u een abonnement afnemen om met een bepaalde frequentie op kantoor langs te komen voor de medewerkers die hier behoefte aan hebben. Als medewerker kun je online zelf een afspraak plannen voor een Stressvrij Access Bars® sessie op kantoor op het moment dat dit het beste uitkomt. Naast Access Bars® sessie biedt De Zentuin ook persoonlijk advies aan in gezondheid, rouwverwerking en persoonlijke groei.

Access Bars® is een krachtige en ontspannende methode die je oude ballast moeiteloos verwijdert met behulp van 32 unieke drukpunten op je hoofd. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, belemmerende overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Het maken van andere keuzes worden hierdoor een stuk makkelijker!

Create the possibilities in your life you have been looking for!

Benieuwd wat een sessie voor uw werknemers kan betekenen? Stuur me dan gerust een bericht.

Access Bars® op de werkplek

Advies duur behandeling 
30 minuten

Investering in uw werknemer

€33,- voor 1 sessie

Strippenkaart

€90,- voor 3 sessies

€135,- voor 5 sessies

maatwerk is ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend informatie