Access Energetic®

Facelift

Verjong en vitaliseer je cellen van binnenuit & ontdoe het lichaam van de effecten van veroudering

Verminder de effecten van

veroudering

Access Bars® Facelift is een prachtig energetisch lichaamsproces van Access Consciousness. De Access Bars® gezichtsbehandeling is een geweldige manier om je gezicht te verjongen en om het vertoon van veroudering terug te draaien. De kracht van de Access Energetic Facelift® zit in de zachte aanraking. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit waardoor de organen “gelift” worden en heeft een vitaliserend effect.

Wat levert het je op?

Hoe werkt het?

Tijdens een sessie worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd, die niet alleen effect hebben op je gezicht en de huid maar ook op de onderliggende oorzaken van veroudering.

Met behulp van zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en hals worden jouw lichaamscellen hersteld en verlevendigd. Daardoor worden niet alleen rimpels en gezichtslijntjes vervaagd, maar ook beperkende gedachten en negatieve overtuigingen over jezelf zullen makkelijker losgelaten kunnen worden.

Daarnaast is deze methode uitstekend toe te passen op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals klachten die gepaard gaan met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam en slaapstoornissen.

Access Energetic Facelift®  sessie

Duur behandeling

90 minuten

Investering in jezelf

1 sessie voor € 111,-

Strippenkaart

3 sessies voor €300,-

5 sessies voor €450,-

Boek nu een Access Energetic Facelift® sessie