Over

Geraldine

Let the beauty of what you love be what you do

- Rumi

Wie ben ik?

Ik ben Géraldine, geboren en getogen Française, en woon sinds 1995 in Nederland. Mijn praktijk is gehuisvest in Maarssen, een pittoresk dorpje in de gemeente Stichtse Vecht. Als kind was ik verlegen en had ik een groot aanpassingsvermogen. Ik voelde mij anders dan anderen en was erg gevoelig en paranormaal intuïtief. Uiteindelijk bleek dat ik hooggevoelig was en daardoor snel stemmingen, emoties en energie van anderen overnam, waardoor ik zelf uit mijn kracht werd gezet. Uiteindelijk zorgde dit in mijn leven voor een enorme disbalans tussen geven en ontvangen. Onbewust had ik veel verwachtingen van mijzelf en anderen. Jarenlang stond ik voor iedereen klaar. Totdat ik in 2015 emotioneel, mentaal en fysiek zo extreem vermoeid raakte dat ik besloot het roer helemaal om te gooien.

Na een proces van diepe rouw om mijn leven een nieuwe richting te geven, kreeg ik steeds meer duidelijkheid over mijn echte verlangens en dromen. Deze bewustwording ging gepaard met grote, innerlijke veranderingen en ik zag in dat er veel meer in het leven is dan wat je hebt geleerd. 

De les die ik daaruit heb geleerd, is dat het lichaam méér is dan een integraal geheel van lichaamssystemen en dat het onmiskenbaar innig verbonden is met andere energieën op het niveau van ons denken en voelen. De kennis van je eigen lichaam is noodzakelijk omdat je als ziel via jouw lichaam ervaringen opdoet, lessen leert en jouw leven leeft.

Ik doe nu elke dag wat ik het allerliefste doe, namelijk mensen helpen op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd Holistisch Therapeut en Access Bars® Practitioner. Daarnaast ben ik Helend Kindcoach, Systemisch Gezinstherapeut en Reiki Master. Ook mijn paranormale gaven kan ik indien gewenst inzetten tijdens een coaching traject. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er maar 1 ding telt in het leven en dat is goed zorgen voor jezelf. Alles wat je nodig hebt om je eigen leven te creëren, zit al in jezelf. Je hoeft alleen maar open te staan voor nieuwe inzichten om je volledige potentie te leven.

Met blote voeten
Ritsel ik door het gras
Ik voel de kriebels
Langs mijn kuiten
Een zachte bries
Waait door mijn haren
Met m’n ogen dicht
Schittert de dag
Tussen mijn wimpers

Wat je over mij moet weten

Ik ben een liefdevolle, open en eerlijke therapeut. Ik ben spiritueel en tegelijk ook nuchter. Mijn manier van coaching is direct, maar altijd liefdevol en met een gezonde dosis humor. Ik laat je je schaduwkanten onder ogen zien. Zo komt het licht erin!

Ik ben een familiemens en kan ontzettend genieten van alle mooie en speciale momenten die ik doorbreng met mijn dierbaren. Verder houd ik ontzettend van reizen, fotograferen, cultuur, kunst, architectuur, design, boeken, muziek en natuur.

En verder ...

Typisch Geraldine

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Vul dan mijn contactformulier in via onderstaande button. Ik kom binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!